< Till bloggens startsida

Äpple.. va?

Julia berättar massa gåtor till mig på msn.. förstår ju ingenting!

Spotify lista

Känner för att dela med mig av min utsökta, underbara spotifylista! (Detta är den jag använder mest)

<- Klicka på bilden!

Allooooh

Hejhej! Är fortfarande förkyld som fan. Men imorrn tror jag att jag kommer till skolan. Jag vill verkligen inte vara sjuk just nu, så dålig timing! Det är nu i nian jag inte vill missa nånting i skolan alls. Uuuff this sucks. Får väl jobba ikapp sen hemma. 
Så vad har jag gjort idag?
  • Tittat på Vampire Diaries
  • Spelat The sims
  • Sovit
Haha nice day. Ska hålla käft hela kvällen från och med nu, så min röst kommer tillbaks! Hoppas hoppas.

Överredigerad jag vet, men det är så kul att leka i PS!

Freeedooooooooom lol

Läxa prov läxa -.-

Jaha nu har skolan börjat på riktigt då rå! -.- Vi kommer ha tre prov inom en snar framtid och sen har vi läxor -.- Jaha vi ska kanske börja med läxa i spanska också :O Jag har inte tagit några bilder men jag ska lägga upp en bild på GITARREN! Jag fick i går! :D Jag älskar den mahahha <3 <3 ;) Haha men nu måste jag gå och göra läxan -.- sen kommer jag tillbaka och då får ni se min gitar! Gosh i love to say that! ;)

Sjukling

Heejhej! Jag bröt mitt lilla löfte och var borta från skolan idag. Men jag hade inget val! Min familj tvingade mig, typ.. Men seriöst, jag kan inte prata! Är sjuuuukt hes. Typ värsta jag vart med om. Jag får viska om  jag ska säga nåt, eller typ kämpa så kommer det fram några ord som låter som nånting jag-vet-inte-vad. Men hursomhelst så har jag bara segat hela dagen, och försökt vila upp min röst. Har kollat på Vampire Diaries säsong 1 som jag fick i födelsedagspresent förut. Anyway, vet inte om jag kan komma till skolan imorrn. Trodde det skulle bli bättre idag, men jaa ingen skillnad. Hoppas jag kan! För jag och vännerna skulle ju shoppa efter skolan. 
:(


BTW! GRATTIS EMMA! (gjorde en jättemegasuperfin bild till dig haha)

Hemkunskapen!

Första hemkunskaper idag! :) Asså den här terminen :) I dag gjorde vi några slags "kanerade" äpplen :) Det var så där gott inget jag skulle göra hemma! Här är i allafall nån bild på det ;) Haha jag och Jenny råkade ha sönder ugnen :O Eller mest Jenny men ändå ;) Jenny skulle stänga ugnsluckan med foten och då ramlade glasrutan som sitter där över av haha x)

Äpplet med vaniljsås :O

Skolmaten

Ebba mobbar mig för att jag äter ketchup med gurka :( Haha hon tycker att det ser så äckligt ut men jag lovar att det smakar som saltgurka! ;)





Köttbullar! Men skolans är bara skalet gott på! ;)

Födelsedag!

Ja idag fyller man år då :) 15! :D He he, jag har fått jätte fina presenter! Men jag ska få lite till i kväll också har man hört ;) Woho :D Jag älskar att fylla år :) Jag ska dekorera tårtan sen också! Sen va klassen så jätte snäll och sjöng för mig haha :) Även om jag tycker att det är lite läskigt när det händer! Så var det en som sa till torben att jag fyllde år =S Så då sjöng alla haha :D Men det var kul. Sen fick jag ett jätte fint guls halsband av en elephant som skimrar! :D Jätte snällt och så fick jag choklad doppade jordgubbar också och vanliga med socker! :D Bäst hon är asså :)

Halsbandet ligger i paketet! :)


Jag tänker ta lite fler bilder på vad jag har fått idag senare! :)

Skola

Jag hinner bara göra ett jätte snabbt inlägg eftersom jag måste gå till skolan om 20 minuter! :( Men det är bara fyra lektioner! ;) Jag skriver mer när jag kommer hem! För jag kommer ha en lite roligare sak att skria om idag! :D I allafall för mig :D ;) Ni får reda på varför när jag kommer hem då :)

Wind Of A Change! Med Scorpions bara för att jag är på så bra humör :D

Get back!

Det här blir tyvär sista inlägget för mig idag :) Jag ska gå och lägga mig i tid i dag eftersom att skolan börjar i morgon! Och inte särskilt sent kan jag lova ;) Jag bjuder er på en bild av MIG som ni kan njuta av tills ni ser mig i morgon igen ;) SKOJA SKOJA SKOJA ;) Mehehhe ;) + att ni får Dr. Feelgood med Mötley Cruë ;) Nu!




Wind Of Change

Åhh :3 Den här låten är så MMMMMM!! Ärligt lyssna på den och vilken röst han har! x) Mhm Haha :)



Jag älskar såna här låtar så om någon vet någon liknande säg till! :)

Sova i soffan!

Ska inte sova i min säng idag för Jonas, sofia och Alve ska sova i mitt rum idag för deras lägenhet ska säljas. Så det blir soffan för mig! Haha men det blir mysigt. Tv:en hela natten! Så nu måste jag fixa ordning mitt rum lite. 
Sååå see you later allihopa! Kanske skriver lite senare ikväll.

1 krona!

Det är ju på tv hela tiden om att man behöver pengar för att skaffa mat och sånt till dem i Afrika. Men om alla i hela världen, eller i allafall t ex europa skulle skänka 1 krona så skulle man ju få ihop flera miljoner kronor! Och man kan ju inte skylla på att man inte har råd! 1 krona är ingenting men många kronor kan ju bli jätte mycket! Då skulle man få massa mat och nya kläder och annat som kan tänkas behövas! :)


Sorryyyyy

Hejsan hejsan! Sorry att jag inte skrivit nåt under helgen, men har haft ganska mycket på gång. Amanda och jag var på fotokurs idag! Det var nice! Lärde mig en hel del nya saker. Jag vill lätt gå på fler kurser, ska bli PRO ju! Haha.

Sen så har jag blivit förjävligt förkyld, jag kan knappt prata! Det blev bara värre och värre under dagen. Det började på lördagmorgonen då jag fick ont i halsen, men sen den här morgonen så blev det värre. Men på dagen var det inte så mycket, det blev när jag kom hem som jag tappade rösten! This suuuucks. Låter som en misshandlad anka typ. Men jag ska fan inte vara hemma från skolan, jag får inte! Även om det kan vara mysigt och så att sitta hemma själv med en kopp te så NEJ! Måste satsa hårt nu. 

Näemen nu ska jag fortsätta rita på min Marilyn bild:

Ny design!

Vi kommer inom en snar framtid att fixa en helt ny design! Vi tänker inte berätta hur den kommer se ut för det kommer att bli en suprise! KOlla!: NI går in på bloggen och tror att det är den här blåa designen! Men så är det en helt annan haha Suprise! ;) Alice skulle egentligen göra det här inlägget men hon gjorde det aldrig. (för ungefär tre-fryra dagar sen) Så jag gjorde det istället så att ni skulle få veta ;) 
Bild på mig för länge sen! ;)
 


Utseendet för dagen!

Utseéndet för dagen blev osminknad helt ofixad! :) Men det är ju söndag så det gör inget ;)


Ska den vara så?

Köpte denna glass idag! Den hette Magnum dubble caramel men ja den såg ju lite konstig ut inuti alltså! Haha jag trodde att det var nåt fel på den först men sen tänkte jag att det kanske var det dem menade med att det var en dubbel! Men jag rekomenderar den inte för den var liksom för mycket! Den var jobbig stt äta också. Men man köper den ju om man gillar den! ;)


Bubblegum! ;)

Käkar lite tugummi asså hehe :) Jag gör detta onödiga inlägg bara för att jag har tråkigt! :) Och så får ni nåt att läsa också! Jag gör mer inlägg när jag kommer hem! :) 


Hemmåt

Idag blir de att åka hem från skrubba igen! Det ska bli skönt att vara hemma men det ä ju mysigt att vara här ute också! Fast när skolan pågår väljer jag nog hellre att vara hemma. Det blir enklare så :)
Bilden är från i sommras när jag åt jordgubbar 24/7 haha ;) asså hela tiden! :)

Riktigt onyttig frukost!

Ja som rubriken lyder så  blir det ingen nyttig frukost idag inte! Det blir lite Äppelpaj asså! :O Men det är söndag och det gör inget ones in a time eller om man nu säger så hahah x)
Bilden är från förra vinter! Men jag har nog ändrats rätt så mycket ändå :O hehe

Bara så att ni vet så gör jag nog en min på bilden!" :)

Natti Natti

N ska jag gå och lägga mig :) Även om klockan bara är kvart över elva på natten på en lördag så är jag jätte trött! :) Men jag har ju massa saker planerade för andra helger! Så det gör ju inget om man går och lägger sig lite tidigare någon gång ;)
Här ska jag söva :3

Äppelpaj

Sen efterrätt men god :) Klockan 23:00 blev det äppelpaj! :) Den var god men jag måste erkänna att det är ganska dumt att äta paj om man inte är hungrig! Man mår ju illa då =S Haha x)

Själva pajen ligger där under vaniljvispen ;)


Middagen

Middagen idag bestod av jätte gott grillat kött med klyftpotatis! :)

I´m an ALIEN! :O

Opps! :O Jag blev visst en Alien :O Men vad ska man göra? Haha fan va lame men jag hade tråkigt haha x)


Green Day

Greed Day på radion! Mmmm :3 Gillar denna låt jätte mycket :D Den känns så sommrig eller hur ^^

Men bajskorv!! Det finns ingen bra verision att lägga upp här på bloggen av den :( Det var i allafall Time Of Your Life! Så ni får en annan i stället ;)
If I Die Tomarrow med Mötley Cruë! ;)


Ni får en bild på Alex också! Och Wilma i bakgrunden :O

No Makeup

Det blåser jätte mycket ute men det är varmt inomhus :3 Det är en jätte mysig känsla. Pappa hååller på att grilla och mamma va jätte duktig som marinerade köttet! :D Sen ska det bli äppelpaj till efterrätt också så det kommer bli jätte mumsigt haha x)

Jag har varit inne ungefär hela dagen! Förutom i morse när jag var ute lite och läste haha :) Jag måste nog börja vara lite mer utomhus nu när det forfarande är varmt ute haha :) Aja så här ser jag ut idag utan smink och allt :O Och jag har inte redigerat denna bild. Om jag redigerar nån bild på mig själv så tänker jag säga till :P :)


Swipper

Sitter ju framför datan och äter swipper! :3 Jätte god isglass! Men man ska krossa den först då blir den mycket godare! Fast nackdelen med glassen är att man gör illa sig på den i munnen :(


Jag idag!

Jag gjorde om bilden lite som ni kanske ser eftresom jag inte har något smink på mig idag och jag har heller inte fixat håret! Jag ska ju ändå bara var hemma idag :3


Lite sommarbilder O.o

Och ja jag vet att jag är lite noob på att ta såna här bilder men det är roligt så jag bryr mig inte :P




Sista sommaren!

Jag tror nog att det här kommer att bli en av dem sista sommardagarna innan hösten kommer! Det är lite synd men ändå så längtar jag tills hösten! :D Det är så mysigt då och så är det ju Halloween! :D
In The Raw med Crashdiet! <33 :D

Uppäten?

Mamma åt inte pp sin pizza igår, så hon glömde den vid ute bordet där vi åt! Så nu på morgonen så är det hon lämnade kvar borta :O Och det är små skrap märken i bottnen :3 Alltså måste det ha varit kanske en fågel som har mumsat upp pizza bitarna ^^ Vad gulligt!


Onyttig frukost!

Ja idag blev frukosten lite onyttigare! Resterna från igår (kebabrulle) och citron te, som kanske inte är så onyttigt men ändå :) Idag ska jag bara vara här hemma (i skrubba) och göra ingenting! Eller jo jag kommer ju alltid att göra nåt men nog mest kolla på film eller kanske läsa! :)

The Hangover II

Ska se The Hangover 2 eller Baksmällan 2 som man säger på svenska. Tycker det låter bättre på engelska faktiskt haha! Hoppas den är bra. Har hört att den är rolig sååå det blir nog bra! :D


Spotify Unlimited

Hej! Har varit ganska död idag men i allafall så har jag köpt Spotify Unlimited idag som håller i tre månader. 150 kr blev det! Då är det utan reklam och så kan jag lyssna hur mycket jag vill! Awesome!

Älskar denna låt!
Det är egentligen en Kent låt men Carolina sjunger den jäkligt bra med!
Klicka på bilden för att komma till låten på spotify! :)

Geni

Det här blir nog mitt sista blogginlägg för idag! Vi ska nämligen spela Geni! :D Jag tycker det är jätte kul men jag kommer stänga av datan då och kommer förmodligen inte att sätta på den igen i kväll! Så jag gör mer i morn! ;)

Statestik

Sitter nu vid datan och är jätte glad när jag tittar på våran statestik lista! :D Vi har haft runt 30 läsare varje dag! Okej jag vet att det inte är mycket för alla som har flera hundra läsare dagligen men för oss är det jätte coolt att det har hållit sig uppe så länge! :D Förut har det varit att vi har fått en hög statestik men att den har blivit låg dagen efter :( Men nu har den hållit i sig i tre dagar! :D :D <333 :D

i allafall så är vi ju på Skrubba nu <33 :3 Jätte mysigt. Så jag sitter vid datan och käkar lite godis och dricker lite cola :D Jag vet att det är onyttigt men det är ju faktiskt fredag! ;)

Ny hårfärg!

Jag vill ha en ny hårfärg! Jag vet att jag nyss färgade svrt men jag har hittat några som jag verkligen gillar :D Jag gillar mitt svarta hår men i november ska jag färga nytt! :D Då har jag ändå haft min svarta hårfärg i ungefär tre månader! :D Det är dem med svart prick i jag vill ha en av dem inte alla samtidigt! xD

Det är Brillance!


Pizza

Vi stannade vi lugano och hämtade upp pizza. Hela bilen fylldes med pizza doft! ^^ Det luktade gott haha :3 Vi åt direkt när vi kom fram! Men det tar typ ändå 20 minuter att komma fram! =3
 

På väg!

Nu har vi kommit fram till underbara Skrubba igen :3 Jag tog lite bilder från när vi åkte :P



Raww

Jag hittade en lite läskig mask hemma hos mig :D SÅ jag tänkte skrämma er lite :D Först tänkte jag göra ett videoinlägg men det kändes lite lame O.o Så jag skrämmer er nu istället! BUUUUUUUUUU! Haha :P :)
Den e bara lite svår att andas i :/


MCeDonken

I dag efter skolan blev jag och en annan person as hungriga! Så efter mycket tänkande om vi verkligen borde så gick vi och käka på MCeDonken! Alltså McDonalds. Vi tog inte så mycket men det va gött hihi :3 Men på tunnelbanan på väg hem fick jag värsta skrattattacken! Så jag och en annan person satt och skrattade från mariatorget till telefonplan! xD För ingenting haha men det var dock pinsamt :D haha

Rosa mappar!

Vi fick rosa mappar på spanska :D Woho hehe okej det kanske inte är en så stor sak men det var ändå lite roligt :D hehe

Skolmaten idag!

Idag var det ju så klart skolmat i skolan det var mackaroner och köttbuller :/ Skolans köttbullar smakar sådär... :) Aja så här så det i alafall ut! ;)

Till skolan

Nu ska jag typ gå till skolan! Jag har bara matte spanska och so idag så det är inte så mycket! Vilket e nice. Sen efter skolan blir det skrubba med mamma alex och wilma! Mormmor skjusar oss dit och vi köper pizza på vägen :D Majsigt :3 Så här ser jag ut idag!

Dagen har inte direkt börjat särskilt bra hittills! Men den kommer att bli jätte bra! Jag tuperade inte håret idag utan det blev en annan frisyr! :P

Fråga först!

Jag är väldigt trött på att alla här hemma lånar mina saker utan att fråga haha :) Jag menar jag vill att dem frågar innan nån lånar t ex mitt halsband! Men nee utan sen ser man att nån springer runt i det :( Så jag sa i morse att om någon vill låna så måste man fråga annars får man inte låna saken nästa gång! Men då blir man kallad snäl! Haha :D

Det är cirkus en timme kvar tills jag ska gå till skolan! Så jag måste fixa håret nu eftersom jag inte ännu har gjort det! :O



Paradise City


Flowerpower



© Alice Calén

Emma!

Tycker att Emma borde ha denna som profilbild på FB! Tycker inte ni? Den är ju fiiiiin!





Med och tävlar!

Ja nu är jag med och tävlar igen haha :D Men det är roligt även om jag aldrig har vunnit något :( Det är i allafall denna blogg den här gången :D http://smnmode.blogg.se/2011/august/tavling-vinn-valfri-ziperall.html?_tmp=8e9a268e5afda484c027682a91ab23b8b3e8c051  Och hon tävlar också ut ziperallisar! ;)

Goder Natter

Ska gå och tvätta av sminket nu, sen ska jag gå och lägga mig i sängen och läsa The Hunger Games! Den var ju bra haha Så då gör jag ju läxan också ;) Awesome!

Oh No!

Oh No! Någon har glömt att stänga frysen hemma :O Oh No! Och jag vet vem det var O.o Men jag tänker inte nämna några namn just nu :P eller senare! Jag kan bara säga att det inte var jag! :P :D hihi Så nu lyser ena lampan på kylen rött :( Och vi fick kasta en del saker som hade börjat smälta :(

neee :D

Även om Ronnie Radke  är en av dem bästa sångarna på jorden så är han inte en av dem bästa skådespelarna haha :) Titta på musikvideon med den megabra låten The Drug In Me Is You! <3333 :3 han gör en rolig min 2:09 xD

Maximal trött!

Jag är mega maximal trött! Jag tror det kan vara för att.... nej jag vet inte jag är bara mega maximal trött! :( Tur att vi har sov morgon imorgon! :) Då ska jag sooooova :P  Och Johanna det är inte Max Green som sjunger! Det är Ronnie Radke! :P


Rapplåt!

På musiken ska man göra egna rapplåtar! Haha jag alice och ebba ska göra om snow med Red Hot Chili Peppers så att det blir till våran egna rapplåt på svenska xD Hur awesome är inte det??? ;) Aja vi kanske lägger ut den här på bloggen det beror på om den blir bra eller inte!

Jag är för trött för att synas på bild just nu!! (:


Med och tävlar!

Jag är med och tävlar på denna blogg! http://vadfanskajagheta.se/2011/august/vinn-valfri-ziperall.html?_tmp=0494cd7f9a8ea60dfda4809fee8b06c73e9fd139 igen hehe :3 Var med och tävla alla ni också! Man kan vinna jätte fina zipperalisar ;)

Skolmaten

Idag var skol maten i allafall bättre än igår! Det var korv med mackaroner.


Photoshop cs

Allooo! Är jättetrött, ska snart se nån film. Ska bara fixa photoshop cs4. Så längesen jag använde photoshop, men det är så kul att leka med det haha! 


Mellis

Jag har varit hemma ett ganska långt tag nu så jag passade på att käka lite mellis ;)


Läxa + prov

Vi har inte ens gått i skolan i en vecka men vi har redan fått två läxor och ett prov. Men det är inget specielt datum satt när provet ska vara så det gör inge ;) Men jag ska nog ändå börja plugga lite. Läxan i engelska var inte heller så tokig :D Vi skulle bara läsa till kapitel 2 i The Hunger Games! som vi har börjat läsa nu. Men den verkar ju faktiskt bra! :3


ingen bild

Jag gör ett litet snabbt inlägg via mobilen eftersom jag ville det :) vi har i allafall ingen bild idag. Så jag slutar nog ungefär en timme tidigare :) jag skriver mer då!

Jag idag

Så här ser jag ut idag :) Ska kanske skaffa en helbildsspegel O.o Men bara kanske :)

Frukosten idag

Idag så blev det havregrynsgröt och varm oboy! :D Mumisgt Fast jag gillar bara  översta delen på havregrynsgröten jag tycker det smakar annorlunda sen O.o hehe


Dans på rosor

Godmorgon! Jag är så jäkla trött. Men tvingade mig själv att göra ett snabbt inlägg. Idag börjar vi 20 över 8, vilket är väldigt tidigt enligt mig som fortfarande knappt ställt om dygnet. Anyway så har vi ganska bra lektioner idag så, jag överlever! Ska ladda min kamera nu, så ska jag ta lite bilder imorrn som jag lägger upp här. Eller så tar jag några idag. Jaja! 

See u later. Nu måste jag äta frukost och sminka mig!

Natti Natti

Nu ska jag gå och lägga mig eftersom vi börjar klockan 08:20 i morgon bitti -.- kommer att få åka hemmifrån klockan 07:20 -.- Öhöhöh. Men aja klockan är nu 21:20 så det blir bra ;) Jag vet att det kanske är lite tidigt men jag är faktiskt trött just nu. Ni får en liten godnattlåt!

Ni kan somna till denna sjukt underbara låt! I LOVE IT! :3 Med det underbara bandet Escape The Fate <333 I can never get enough :3 av hans underbara röst :D mahaha


Christina Aguilera

Vacker låt med Christina Aguilera! Men egentligen hur kan en låt vara vacker??? Ett mysterium ;)




Nice guys

Hahahaha älskar låten! Och nigahiga!

Lekte lite

lekte lite med webbcameran! Hehe :3 Forever alone, snyft ;)





Gissa vad jag är för något??? hehe



Hermione Granger

Ja ska försöka göra som Hermione granger och läsa ut våran kemi bok! Typ hehe Jag vet att det är lite lame men jag tror faktiskt att man kan få bättre betyg då :O Hoppas! ;) hehe



Skriver till om jag har lyckats :)

Ipad

Ja pappa fick en Ipad av sitt jobb! :D Jätte cool haha jag vil också ha en! :( men men... Iallafall så springer han runt i huset och skryter om den haha :D Orättvist :) Men jag kan ju alltid låna den moahahah xD



Så just nu lyssnar jag på Visions men Bring Me The Horizon! :) Jätte bra låt! ;)


Maten

Idag kom pappa hem från mässlingen eller nässlingen något av dem tror jag hehe :) Iallafall så hade mamma gjort lite finare mat då :D och så hade vi cola till maten! (inte för att det är ovanligt men vi har det inte på vardagar annars) Jätte mumsig kyckling och potatis gratäng. Det heter något men jag vet inte hur man stavar tror jag :)

Och så ska man ju självklart ha MASSA ketchup på också! :D

Food

nu e det matdags så nu ska jag äta då då talk to you later! ;)


Usch!

Varför är det så att skolmaten i dem flesta skolorna smakar bajs? Det är ju mitt på dagen man äter men när det inte smakar bra så äter man den ju inte! Då orkar man ju inte, vad kan en portion kosta? 6-10 kronor? Ja då kan man väl lägga på några kronor extra och skaffa god mat istället? Och om pengarna blir ett problem så kan man ju ha insamligar och så eller bara kräva mer pengar från staten! :)

Detta är skolmaten som serverades idag! Potatismos? fiskbullar :( och någon annan slags fisk som jag inte vågade smaka på... :) och föresten smakade inte potatismosen ens som potatismos :(
 

Vanlig dag -.-

Japp idag blir det en helt vanlig skoldag. Förutom att vi inte ska ha någon bild på morgonen -.- Ville ha bild men vi slapp börja 8 så det är okej ändå (: Men det tråkiga med skolan (när man precis har börjat!) är att man måste gå igenom saker igen -.- Och så ska vi ha djumpa idag också WOHO! -.- Så här ser jag iallafall ut idag :)

Vi har ingen helspegel här hemma -.- Så det blir tyvär ingen som ser vad jag har för kläder :P

Bed time

Nu är det dags att gå till sängs! Ja någonting sånt :) Imorgon blir det den första skoldagen :O Fast vi kommer inte ha bilden! Vilket betyder att jag kommer ha Spanska Engelska No och Idrott! Japp den ordningen :) Men jag gillar inte att ha idrott sist på dagen! Då är man ju trött och då orkar man inte springa runt och hoppa och sånt :( Och imorn blir det till att stiga upp klockan -.-

Jag vet egopic -.-


Jag läääääääääääängtar till vintern nu!!! :D


Detta är ju sorgligt

Såg precis färdigt sista avsnittet från sista säsongen av Prison Break. Det här suger ju! Varför finns det inte en säsong 5? Det blev nästan så att en tår eller två rann ner för mitt öga. Snyft. Kommer se om alla säsonger så småning om. Får inte nog av Prison Break! Nu har jag bara filmen kvar, som jag lovat att se tillsammans med Julia!

Hejdå Prison Break, saknar dig redan. <3

Vill ha!

Jag vill ha denna! Den ser jätte mysig ut eller hur?

399:- från Swedenrock shop!



Och så vill jag ha en sån här! Visst verkar dem vara jätte varma på vintern? Hoppas det blir en riktigt kall vinter iår då! :D

CHOKLAD!

Japp det är saningen! Jag har köpt CHOKLAD på en TISDAG?!?!?!? Och jag tänker stå för det! Jag vet att det är otroligt onyttigt och att jag bara borde äta det på lördagar men jag bryr mig inte idag! För när jag kom hem fick jag värsta choklad suget! Jag har inte ätit choklad på månader så... :3

Jag tog chokladen framför ansiktet för att jag ser hemsk ut när jag är trött -.-

23 Augusti

Hallå där! Kom hem för inte så längesen från att ha varit i Djurgården med klassen och grillat korv och sånt. Nu måste jag seriöst städa mitt rum! Ser förjävligt ut.. Känns lite konstigt att ha börjat skolan igen, men trodde det skulle vara värre faktiskt. Men jag ska nog inte säga nåt än för den riktiga skolan med lektioner och sånt börjar ju imorrn. 

Längtar tills nästa tisdag för då ska jag shoppa med vännerna! Behöver verkligen nya kläder.. har ju rensat bort så mycket!
haha random bild igen! Från när jag och Julia lekte lite med min kamera i Långbro.

Dag med klassen

I dag va vi iväg med klassen till någonstans, jag vet inte riktiggt vart :) Men jag tog massa bilder som jag lovade! 136 stycken :D Well done :3 Jag tänkte ju inte ladda upp ALLA men några ska ni allt få se :)

Vi började eller Torben och Palle (lärarna) med att fixa ihop en eld så att man kunde grilla korv. Dem hade med sig massa och festisar!


Men jag hade matsäck så jag klarade mig på den ;) Det är köttbullar Gnocchi pasta + paprika och gurka :)
 
 

NU KOMMER DET BARA MASSA BILDER FRÅN DAGEN!




Paul goes angry :O




Bild på Johanna men ljuset blev väldigt konstigt :O Hmm...









Ja det var lite av de saker jag har varit med om idag :) Ha det gött nu resten av denna soliga dag ;9

Jag är med och tävlar!

Jag är med och tävlar på denna blogg! http://vadfanskajagheta.se/2011/august/tavling-vinn-valfritt-par-uggs.html?_tmp=7e57536ec06e1bac710e05f2f43cf94f54c2bd7f   Gå in och tävla ni också! Man kan ju vinna jätte söta uggs hehe :3

Ser ut idag1

Idag blir det Djurgåden med klassen :) Man ska ta med matsäck men man kan typ få korv och festis där också. Jag vet inte vad vi ska göra men jag tänker komma hem med lite bilder! ;) Så här ser man ut i dag då :)

För alla som bryr sig så gör jag faktiskt en ful min på bilden! :) hehe

Roligt ju!

Märkte att det faktiskt va roligt att göra om foton haha så jag gjorde lite :)

Jag från zombie walk




Opps :)

Jag gjorde om bilden lite som ni kanske ser moahahha :3


Subway

Jag testade faktiskt en ny macka på Subway idag :) Jag har bara ätit den med rostbiff förut men den här vara jätte god :D Det var en med kycklingbröst isbergssallad tomat gurka och vitlöks dressing :) hehe




Sen gick vi typen slags prommenad tillbaka till båten :) Majsigt ^^


Första dagen!

Första dagen i skolan idag. Jag kan inte fatta att jag faktiskt har börjat nian?!?!? Eller det är klart jag kan men det känns som att det har gått så fort. VI fick iallafall nya skåpnycklar idag. Man skulle testa så att nycklarna passade i skåpen men jag gjorde det aldrig :3 Jäg tänkte (tänker) att dem säkert gör det ändå hehe :)

Sen åkte jag Ebba Jenny och Alice till Subway och käka lunch :) Vi tog gratisfärjan över vattnet eftersom att varken Ebba eller Jenny hade busskort på sig :/ Men det gick topen :D

Haha Alice och Jenny "lekte" Titanic :D


Hö! I´m the only one with red shoes :O Cool (:


Got ya Ebba ;)

Jag idag!

Så här ser jag ut dag! (:



Det känns som att jag ser lika dan ut på alla bilder hehe :)

Jordgubbs marmelad!

Frukosten idag fick bli rostat bröd med jordgubbs marmelad! Jag tänkte att det kanske skulle smaka som jordgubbs sylt men nog var det lite sötare alltid :)



Det är en timme kvar tills jag ska gå men ändå är jag helt färdig! Så gissa vad som händer då?!?!? JO, Sabrina the teenage witch :D Woho :3

Bäddad säng, packad väska...

Japp jag har faktiskt bäddat sängen idag :D Eller jag gjorde det vid 7 på kvällen men den är fortfarnade bäddad. Det börjar bli så mörkt på kvällarna nu. Jag kom ihåg när det var ljust dygnet runt. Eller det blev ju lite mörkare på natten men det var fortfarande hyfsat ljust! :)

Hihi mina fina Converse ligger på sängen ^^


Så eftersom det är skola imorn (igen =/) så har jag faktiskt redan packat skolväskan! Hehe Eller man kanske inte säger skolväskan längre? Iallafall så har jag bara solglasögon plånbok nycklar och hörlurar i den :P Men jag ska faktiskt gå och lägga mig nu (klockan är 21:20) Så jag gör ett inlägg i morn bitti ;)

Snyft

Back to school imorgon! Ååååh detta suger.. Nu börjar verkligheten igen. Aja, det ska bli kul att träffa kompisarna igen. Men det är ju typ bara upprop imorgon så det är lugnt. Det jag verkligen inte längtar efter är de dagarna vi börjar tidigt och slutar sent. Undrar hur vårt nya schema kommer se ut..

Julia gick precis här ifrån. Vi köpte lite chips och sånt och sörjde och kollade på film haha. Åh föresten jag fick precis en bok om Maffian av min bror, tycker det är så intressant! Är helt galen i maffiafilmer och sånt.

Aja, ska dra nu och se på Prison Break.
såå fin låt btw:

Snow- Red Hot Chili Peppers

Nu får ni Snow med Red Hot Chili Peppers! As mysig låt (enligt mig) :)


Dani California

Japp som jag sa så får ni nu Dani California med Red Hot Chili Peppers! Och eftersom jag tycker att videon är rolig så får ni se den woho! :D


The art of telling lies

Jag har inget att göra så ni kommer att få lite olika låtar nu! Här får ni t ex The art of telling lies med Vain Of Jenna!


Uggs

Jag vill ha uggs! Mörkbruna :3 Jag har börjat tycka att dem är jätte fina :D Men dem är ju så himla dyra :( Iallafall så kommer jag inte köpa dem än på ett tag. Jag ska nämligen samla ihop till dem här! :D As sköna :D

400:- från DinSko

Converse

Som sagt var så va jag med pappa alex och wilma i skärholmen idag och köpte skor! :D Jag fick ett par jätte super fina converse av pappa! :D Och sen så köpte vi, jag tror dem hette deodorant sulor haha :) Men då börjar inte skorna lukta om dem t ex blir blöta! :) Och så fick jag en tröja.

Converse 699:- från Scorett  Sulor 79:- från scorett


Tröja 79:50:- från HM

Skola imorgon

Usch! Det är skola imorrn! Jag förstår inte hur sommarlovet kan ha gått så snabbt! Galeeeeet. Hursomhelst så ska jag hänga med Julia idag och sörja sista dagen på sommarlovet. Fast det är ju snart sommar igen, tiden går så himla fort ju. Nu ska jag ringa Julia och se lite på Prison Break. Och hur ska jag klara att börja gå upp kl 6 på morgonen när vi börjar 8 sen.. Ååh vill inte tänka på allt det här.

random bild för någon dag sen

Idag

Idag ska jag till skärholmen med pappa alex och wilma! Där ka vi kpa skor :) Jag tror inte att vi kommer att äta någon lunch där men det gr inget ju! Iallafall så ser jag ut så här idag :)





Zombie Walk

Vi hann inte göra ett inlägg på morgonen så ni får det nu ;)


Första videoinlägget!

Hejsan alla! Här får ni vårat första videoinlägg! Awesome eller hur? xD


Ostmackaroner

Lunchen innan vi åker idag blev mackaroner med ost. Jag gillar mer stuvade mackaroner men det är väl en smak sak hehe :)


Ser man ut idag!

Så här ser man  ut idag då! Klockan 12 kommer Alice över och då ska vi gå och möta Mina i centrum och sen blir det stan, för att köpa saker till zombie walk som är imorgon! Woho jag längtar.


Frukost!

Idag blev frukosten ägmacka och oboy! ;) Mumsigt, och nyttigr. Kanske inte oboyen men ändå :D




Coming back down

Tjenare tjenare!
Nu så höller jag på att göra mig färdig, för idag så ska vi handla grejer till Zombiewalk! Wohooo! Sover över hos Emma idag också, så det kanske inte blir så mycket mer inlägg här för mig för dagen. Uff snart börjar skolan också.. tiden går för fort. :(

randoooooom
elsk på låten <3 Hollywood Undead - Coming back down

Full Rise Of The Planet Of The Apes

Såg den på bio idag med Julia! Den var braaa!
Och min favorit James Franco är ju med i den så det gör ju allt mycket bättre också!

Woho

Har precis gjort det där tränings passet! Och känner mig toppen :D Jag längtasr tills imorn när jag ska till stan och köpa saker till Zombie Walk! :D Självklart kommer jag att lägga upp massa bilder från det (zombie walk) Haha jag hoppas verkligen att jag lyckas med det jag har tänkt mig! Så att det inte blir helt fail när vi ska fixa oss! Och så måste jag köpa en vit tröja också! :D

Nu får ni New Religion med Black Veil Brides!


Love isnt always fair- Black Veil Brides

Black Veil Brides har gjort en ny platta! :D SOm heter Set The World On Fire! Jag är jätte glad men jag skulle vara ännu gladare om dem kunde komma till Stockholm inom en snar framtid! ;) Här är en av deras awesome låtar! :D

JM cupcakes

ALEX bakade cupcakes till pappas jobb idag! Jätte fina! Och dem ser as goda ut (som vanligt)!



Men BAZJÄVEL! Kolla! det här var det enda jag fick smaka :( Den lilla biten :O Inte ens en halv :(



Men god va den moahahah :D

Crasy day

Var med Mina idag! Och har haft en as nice dag haha :) Mina andvände som många andra bh till hjälp när hon inte hade något annat att bärra det i!



Efter Black Swan så gick vi ut och köpte lunch. Lite sen lucnh men lunch. Från bigges. Den är snart uppäten på bilden men den var i alla fall god hehe :D



Och juste så köpte jag hårspray också! Syoss. Vi får hoppas att den är bra nej Jätte bra :D Och nu ska Mina joina på zombie walk också! :D


Snabbt inlägg!

Jag gör ett litet snabbt inlägg medans Mina matar sin jätte söta kanin Chester! Så vi har precis är´tit och nu kollar vi på en hackig verision av Sucker Punch. Jag hör av mig när jag kommer tillbaka hem ;) See ya!

En gammal bild på miig och Mina, som ni ser blir jag INTE spöad av henne. hehe Ja inte på riktigt i alla fall ;)

Black Swan

Mina kom över idag så vi såg Black Swan! :D Vilken inte var som jag trodde men ändå bra. Dog hon på slutet? Hmm man fick aldrig riktigt veta :P Men nu ska jag och Mina ut i naturen och göra något :) Så jag lägger upp lite bilder när jag kommer tillbaka hejå for now ;)


Kids in love- Mayday Parade

Detta är verkligen en dunder under bra låt! :3 Den är jätte mysig och as bra! Hehe så jag tänkte bjuda på den i kväll :) Men det här är den akustiska verisionen (den bättre verisionen också!) "enligt mig" ;)


Kvällste framför the computer

Jag kom precis upp från golvet efter att ha gjort ett riktigt jobbigt träningspass! Jag tränar nämligen måndag till fredag men det är inte som att jag åker iväg till värsta gymmet! Utan jag gör situps och ett antal andra saker också. Och det funkar för mig.

Sen kommer Alexandra in med te till mig ^^ Va hon e snäll! Så nu blir det kvällste och Sabrina The Teenage Witch. Jag har märkt att jag ibland skriver det på svenska eller annars på engelska Hmm.... ;) Dumma blixt som speglar av sig på dataskärmen! :(

Jag älskar Salem haha han är så rolig (för att vara en katt xD) Älskar ljudet när han gråter (eller typ låtsas) hehe


Cupcake

Alexandra hade bakat cupcakes hma hos Folchi, så hon tog med en varsin åt oss här hemma :) Jag älskar hennes cupcakes! Dom är as goda haha xD




Whyyy?!?!?!?!?

Jag har hittat den perfekta system kameran till mig!! Ända problemet är att den är lite dyr :( 15 879:- :O Kan ni fatta? Hur ska jag få tag i så mycket pengar, utan att det ska behöva ta cirkus 3 ÅR?!?!?!? Snälla kom med idér för jag dör om jag inte får denna beauti SNART :D hehe

Synd att den är lite för dyr för att kunna önska sig i födelsedags present :( ;)

Mawwww

Heeej! Nu så sitter jag här och väntar på att en viss person som börjar på J och slutar på ulia ska svara i sin telefon! Baaaah. Ska vara med henne sen idag. Och vad vi ska göra? Jo vi ska nog göra som vi brukar, planera vårt hemliga projekt (mohaha), gå ut någonstans, äta på Lugano eller Hamburgar Prinsen, dampa loss och Julia kommer nog hitta championer i mitt kylskåp och eta upp dåm (she loves them more then anything!)
Jaja ska in på msn lite nu och chatta med små underbara gullungar. Sålänge kan jag ju visa er lite mer bilder från min systemkamera.
HAHAHA JAG DÖR! Julias "rape-face"
Dreeaaaming
Tudeluuu så länge!

17 augusti

Jag vaknade klockan 10 idag. Jg som trodde att jag skulle vakna vid nio? xD Men det var ingen hemma, eller det skulle bara ha varit jag och Wilma men Wilma var inte hemma? Hmm... Ett mysterium som måste lösas! Så vad gör jag?!?!?!? Det ända.... Det ända självklara! Jag tar upp telephonen och.....

Hon svarar och säger att hon är hos en kompis! OMG! Jag har hela huset FOR MYSELF!! YES ;) Hehe Så nu ska jag göra en dunder frukost och kolla på Black Swan! Jag hoppas verkligen att den är bra!

hehe man ser mig i datan xD Men HALLÅ!?!??! Det är ju jätte läskig musik i början =S

Kan jag göra det nu? YES SIR!

Japp Gissa vad?!??!?! Nu har det gått en timme!... OCH TJUGO MINUTER! Hurray för mig ;) Så jag kollade på Sabrina tonårshäxan hela tiden också. Jag såg faktiskt färdigt hela säsong 2. Am I Awesome? om man ens kan säga så?? Hehe Så nu ska jag gå och lägga mig då klockan är 22:28!

Woho, synd bara att sängen inte var bäddad :( I only have myself to blame.. Hehe jag måste verkligen börja bädda sängen! Kan man inte få typ termiter annars???? :O


Uh! Självklart förstör min tjocktröja bilden :O :@

Uhmmm..

Jag kunde inte ta rubriken trött eftersom vi redan har andvänt den ett hundratals ånger. Men det är så läget är. Jag är jätte trött men jag kan inte gå och lägga mig. Efterom jag vill sova jätte länge i morgon till kockan 1 eller 2 (vilket jag bara har gjort typ 1 gång (klockan 1 tror jag)) S jag ska vänta i en timme! Men jag kommer säkert att vakna vid nio tiden ändå :(



Hmm... Tog bilden nu med webb kamern eftersom det blir bättre med nya bilder! Dah :P klockan är 9 nu så jag får vänta till 10 Hmm vad ska jag göra så länge? KOLLA PÅ SABRINA TONÅRSHÄXAN!! Moahaha

KÄRLEK

/alice

Poseidon

Nu kommer jag med ett litet film tips som jag själv ska se inom kort ;) (vilket kan vara i morgon eller dagen efter det eller dagen efter det elle...) hehe Jag har sett den förut men det var väldigt länge sedan så det gör inget eftersom jag ändå inte kommer ihåg något Haha xD


Hår spray!

Gaah.. O.o jag har ingen hår spray?!?!?!? Men det gör inge för jag har 40 kronor på mig och sen ska jag gå och panta i morn så fför hoppnings vis kommer jag att ha råd med denna!!



Den verkar jätte bra och för hoppnings vis så blir det inte mer en hundralappen! :/


Klippt mig + färgat!

Yay nu har jag klippt mig + färgat håret :D Även om jag har varit hemma ett bra tag nu hehe I alla fall så är jag jätte nöjd med resultatet. Så nu har jag svart hår (som skiftar i blått i ljuset) och så är det uppklippt ;) Så nu kommer jag förhoppnings vis att kunna tupera håret! YES!



Hmm... Bättre bild hade det blivit om jag hade haft en system kamera :(( ;)

Frukost

Nu har jag precis duschat och gissa vad?!??!?! DIdag är den dagen då jag ska klippa miiiiiig :D Woho! Så då gör jag en bra och god frukost. Eftersom frukosten är den viktigaste måltiden på dagen/dygnet! ;) Ägg mackor, jätte gott hehe

Här är äggen när dem kokas som ni kanske ser! Men det finns en till sak där i :/ Hmm vad kan det vara kanske ni tänker?!?!? Men då finns ju jag här och kan berätta det för er! :D Vilken  tur ni har! De är en

"Hjälp dig att få ditt ägg perfekt för dig när du kokar det sak För den visar nämligen när ditt ägg är soft, medium, eller hard :D Smart va.


Och det här är brödet som jag ska ha! Mumsigt värre ;)

Nu igen

Nu blir det till att kolla på Sabrina The Teenage Witch ;) Och jag vet att jag måste kolla på Prison Break också (pågrund av tävlingen med Alice) Men det gör jag imorn ;) Idag blir det Sabrina. Den serien är ju as rolig haha xD Tyvär finns det ingen trailer men det gör inget jag ger dewn 10/10! hehe

Så imorn ska jag gå och klippa mig! Äntligen :3 Har längtat as länge!! Men nu blir det av :D Så ni får se hur det ser ut imorn :P

Nu blir det en bra låt  med Simlpe Plan :D 

Titanic

Efter stan blev det hem till mig. Vi bestämde oss för att kolla på film. Och det blev så klart TITANIC<3333 Hehe :3 B>ästa film gjord! Och jag känner vissa som ännu inte har sätt den?!?!?!?! Skäms på er! (:

I alla fall så bestämde jag och Alice att vi ska bygga ett till Titanic! Men vi vet inte vad det ska heta än kanske Titanic 2 ;) Men det ska vara lite större och DET SKA VARA OSÄNKBART!! Awesome :3 Och ja skratta på ni, men vi får se vem det är som skrattar när vi har gjort det!! ;)



Stan med Alice

Var i stan med Alice idag! det har varit en awesome dag och det var jätte skönt att komma ut lite haha. Så vi åt panacotta! Mums ^^



men jag måste erkänna att jag e jätte avundsjuk på Alice systemkamera! :3 Jag vill också ha en! :D Jag får önska mig en i julklapp! hihi ^.^

Sen blev det McDonalds! Efter en lång letan efter att kanske få se Kissie på stureplan Haha Vi lyckades då inte :(



Det blev liksom efterrätt före varmrätt ;)

Center of attention

Gör mig i ordning och lyssnar på Center Of Attention med mayday Parade! Jätte bra band :) Har egentligen bara att platta håret kvar, sen ska jag kola på Sabrina the teenage witch tills klockan halv 12. Och sen bär det av till centrum för att möta Alice, vi ska till Vapiano och äta efterätt haha ;)

Mysigt väder det är idag också! Perfekt för att ligga hemma och kolla på film hehe Så jag ger er här och nu ett jätte bra FILM TIPS!!

Den är jätte rolig så jag skulle ge den 8½/10 ;D


Ändrade planer

I morgin skulle jag till stan och köpa saker till zombie walken med dem andra jue. Men Alex och jag skulle få pengar av mamma, men det är på fredag vi får dem... Så vi ska åka då istället :D Men jag får inte tag i Alice för hon svarar inte på sms eller när jag ringer. Men jag får försöka lite senare då rå ;) hehe I alla fall så hoppas jag att det är middag snart! För det ända jag har ätit idag är 4 rostade mackor, Klockan är halv 5 :( Eller det kanske är normalt? Man kanske ska äta så??? Aja

Så nu får ni Salt Dog med Flogging Molly! :D Jätte mysig låt.

Är det bara jag som tänker på Titanic i början av låten?? Ni vet när Jack och Rose är på tredje däckets "fest"? ;D

Boulevard Of Broken Dreams

Lyssnar just nu på Boulevard Of Broken dreams med Green Day! OMG säger jag asså, det var så länge sen jag lyssnade på den. På Green Day över huvud taget faktiskt! Och jag måste erkänna att jag hade tröttnat lite på dem O.o Men denna låt ger gamlla minnen.

Jag brukade ju lyssna på den här låten (bland annat) när jag åkte hem från skolan förut på vinter. Den här och en massa andra låtar ger mig en sådan känsla. Det är svårt att förklara men det är liksom så.  Får inte ni också det om ni lyssnar på en låt som ni brukade lyssna på jätte mycket men inte har lyssnat på på evigheter?

 :3

Hungrig!!

Jag har inte ätit mer än 5 ynka små godisbitar på hela dagen!! Klockan är nu kvart över 4 och tänk vad hungrig en Emma kan bli!!! Så nu tänker jag (eftersom att det bara blir jag och Alex hemma ikväll så äter vi väl när vi känner för det!)  alltså, så nu tänker jag rosta mackor och äta dem med jordgubbs sylt! As gott och perfekt när man är hungrig! Bobby squez eller hur det nu stavas =S ska det vara ;)

Till det blir det att kolla på Bad teacher :D Jag tycker den verkar att vara as rolig men Alex som redan har sett den säger att den inte var alls lika rolig som man trodde. Hmm... Vi får se :D

Mums

Kräftskiva?

Mamma och Pappa ska idag/kväll på kräftskiva, men jag har bestämt mig för att stanna hemma istället. Tråkig jag är I know... O.o Men jag ska faktiskt kolla på Harry Potter och dödsrelikerna del 1 så det så :P Och så ska jag ju också kolla på Prison Break season 4 :3

Jag tävlar mot Alice i smyg ^^ Den som ser färdigt hela serien vinner 20 kronor av den andra :D (Skoja bara tihihi) ;)

Jag kan bara säga att jag längtar as mycket tills på tisdag för då ska jag ju klippa mig :D + Färga håret :D Vilket jag har längtat till for a very long time nu asså.

PS. Vill bara påminna er om att alla som börjar skolan den 22 augusti har bara 9 dagar kvar av sommarlovet :P :P Moahahah

Nu får ni en as snygg bild som jag och Wilma har ritat ;D



Hus tittning

Just nu har jag väldigt tråkigt. Jag hade tänkt dråga Sabrina the teenage witch men jag har redan kollat klart på första säsongen och säsong 2 har jätte dålig kvalite -.- Så gissa vad jag gör!??!?!

Jo jag går in på Hemnet.se och kollar på olika lägenheter :D Nej men det är faktiskt ganska roligt att gå in och titta på dem. Särskilt dem som är jätte stora och jätte dyra! Kollade på lite hus på Östermalm hehe Där fanns det ett hus som var as stort och såg ut som ett sådant där visnings slott inuti :O

Här e en låt med Vains Of Jenna, Jätte bra låt. Jag tror nog dem allra flesta borde ha hört denna ;)


Yaya

I dag fick jag veta att jag äntligen har fått en klipptid! :D På tisdag klockan 11 :D Najs att vi kommer vara hemma då också eftersom vi e på landet nu ;) Då slipper jag åka från gullmars, jag behöver bara gå :D Hehe

Så nu får ni en låt med Bring Me The Horizon :D

Ojdå

Hejsan hejsan! Det är Alice här, och det var ju inte igår? Förlåt för att jag heller inte bloggat något, men det har bara blivit så. Vet inte varför faktiskt. Hursomhelst så har det hänt en hel del saker. Jag har fyllt år! Wihooo! 15 år nu. Och jag fick en systemkamera! Som var mycket efterlängtad haha, och så fick jag massa andra fina saker! Kan visa sen nån gång. 

Jahapp och idag så kommer Amanda hit. Hon är faktiskt påväg nu! Hon och jag ska den 28:e augusti gå på en kurs där man lär sig grunderna till systemkamera, hur man får till bra foton osv! Det blir niiiiice! Och i helgen ska vi gå på bio med hennes småbröder som är i Sverige nu!

Här är den första bilden jag tog med min kamera.
Haha blev inte bästa kvaliten här på bloggen, men men.


Måste bara visa denna låt också! Slipknot - Snuff <3 Gotta love it. 
Tror många redan hört den men den är så fin!

Hårfärgning

Nu har jag tänkt om hur jag ska ha håret igen hehe xD Men jag tänker inte berätta hur det ser ut förrän det är färdigt :P Jag ska klippa också. Jag kan iallafall säa att det är mörkare än blond :P hehe

Nu sitter jag och Alex i hennes rum och ska kolla in lite priser på internet till zombiewalk :D Jag längtar verkligen. Hoppas bara att jag ser läskig ut när jag har sminkat mig och allt. Bara jag hittar något att ha på mig också :)


Juste

Nu när sommar lovet har börjat komma mot sitt slut (bara 12 dagar kvar :O) så börjar man (jag iallafall) tänka lite mer på saker och ting. Tillexempel kom jag ihåg att jag och Alice hade köpt en Italiensk språkkurs Haha :D Den kostade runt 300 och vi har ju inte direkt andvänt den. Men så hittade jag den idag så nu har jag börjat lära mig lite mer om hur man ska uttala orden ;) Faktiskt så är den här kursen bättre en den iskolan. Det känns iallafall lättare och man måste inte ha läxor och prov + att man kan träna lite när man känner för det.

Jag skulle vilja komma lite längre i boken men det är svårt för Alice har ju den första cd:n men det gör inge. För då kan jag ju titta lite närmare på hur man uttalar. Goosh det är mycket att komma ihåg O.o

Och juste vill ju påminna om att Jag Alex Alice och Folchi ska gå zombiewalk! :D Askul. Och då kommer jag självklart att lägga upp massa bilder från det ;)


Sorry

Jag har ju verkligen inte hållit mitt löfte på senaste tiden. Att jag skulle vara aktiv. Men det har inte hänt särskilt mycket på senaste tiden som är intressant för någon annan. Därför ska jag börja blogga igen idag nu när saker och ting börjar bli lite mer intresant.

Jag har räknat lite och det är bara 16 dagar kvar tills skolan börjar. Jag måste erkänna att jag faktiskt längtar lite. Inte till det lång tråkiga lektionerna och tidiga till långa dagar. Men det ska bli kul att komma ut lite jag har nämligen inte varit ute så värst mycket de senaste två veckorna. Jag har nämligen suttit framför datan och drågat Prison Break som Alice tippsade mig om. As bra serie och ju mer man tittar på den ju mer tycker man (i allafall jag) att huvud personen blir snyggare och snyggare ^^


RSS 2.0