< Till bloggens startsida

Nyår idag!

I dag är det Nyår! :D Det betyder att det är 2012 i morgon! :O 2011 har gått så jävla fort! :) Får se hur 2012 blir, roligt förhoppningvis ;) I allafall jag har inget riktig att skriva om just för tillfället men jag skriver mer i kväll och så! :)


Coola + data

Det blev inte så mycket att göra idag, men det kan ju vara skönt det också! (: I allafall som sagt så är det nyår i morgon! Det ska väl bli kul, jag längtar tills raketerna :D Det kommer nog bli coolt att fota dem! :D Lägger upp bilder från det i morgon ofc ;)


Hemma

Har bara varit hemma idag! Det har faktiskt varit skönt har legat och kollat på Gossip Girl i stort sett hela dan haha Men sedan blir det Vampire Diaries :D Wilma var så gullig och lagade pannkakor till fruksot också ^^ Men i morgon är det Nyår så då blir det inte till att ligga och lata -.- Även om det är vad jag känner för just nu haha jag är så trööööööööt ;)


This is now, that was then


(©Emma Sundelin)
Det var så kul i skogen där Emma och jag fotade! Egentligen hade vi tänkt ta vinterfoton, men eftersom det inte finns nån snö så fick vi göra nåt med det vi hade! Vi har ju som sagt börjat planera vår nya header lite också, snart får ni se. Hehehehe.

Snart kommer Amanda, då ska vi ha la roligt! Ses senare läsareeee.

Hemma hos Emma

Nu är jag hemma hos Emma, jag sov över här så det var därför jag inte skrev nåt blogginlägg igår.
Vi hade jättekul igår när vi fotade, vi fick sjukt många bra bilder! Och nya bra idéer till vår nya header. ;)
Nu ska vi äta frukost och sen till skärholmen och shoppa litegrannaaaa.


(emma tog bilden!)


Skogen i går med Alice

Var igår med Alice i Bunker Skogen och Fotade MASSA! Det var awesome och omgivningen var perfekt att fota i :D Här är några av bilderna jag tog...





'








Fotodag med Emma

Ska dra snart och fota ute med Emma! Ses när jag är hemma igen!

Fota i en skog

Idag blir det till att träffa Alice KLOCKAN 9 PÅ MORGONEN!!! i centrum, vi ska fota lite och så till bland annat våran nya header som kommer inom kort ;) hehe hon fixar dricka och jag fixar maten Pannkaka!! ;) ofc ;)
Jag bloggar mer när jag komme3r hem!

Lekt i stadens gränder

Hejsan! Har varit med Emma och Moa idag i stan och kollat runt lite i affärer och sånt. Fick hem en tröja från Bikbok, pyjamasbyxor från Cubus och nagellack i roliga färger! Sen så fotade vi liiiitegrann *host*. 


Haha seriöst älskar den här bilden!
Mer bilder kommer seeen.

Stan med Moa och Alice

Idag blev det stan med Alice och Moa! :D Det var jätte kul och så köpte jag ett par svarta jeans en skjorta och några sminkborstar! :) Men det blåste så mycket :( Fan för dig Dagmar! ;) Men gissa vad?!?! Jag tog lite bilder!! :D :D
Passade på att ta några bilder medans jag väntade på Alice :)
Åhh moa hade skaffat dreadlocks skit snyggt ;)
Tidigare så käkade vi lunch på DOnken :P

Från ipad

Sitter och gör ett litet blogg inlägg från pappas ipad! Den är så rolig att skriva på :D tyvär så har jag inte bilder här på men jag har tagit fler idag och så ska jag och alice gå ut och fota på onsdag! Haha jag längtar jag har fotat allt i mitt hus så jag vill ut och fota mer mer MER! ;D aja vi har två gäster här johanna och jocke. Jag berättade att jag ville ha snakebites haha dem tyckte verkligen inte att jag skulle skaffa de, dock så tycker jag att det är skit snyggt!! ;) men då sa johanna att hon skulle betala om jag ville ha en näspercing och jag vil ha det hehe nää men det är faktiskt väldigt snyggt! Så jag ska skaffa det så vi får se vad som händer! ;)

God Jul

God Jul allihoppa! I går var det ju JulAfton! Jag hade den bästa haha :D Jag fick en SYSTEMKAMERA!! :D Jag älskar den!! :D :D <3333 Haha jag tog över 400 bilder i går så jag kan inte lägga upp alla men jag kan visa några! :D
Den första bilden jag tog haha :D!
Jag gillade den här hehe ^^

-

Tumblr_lwf81x9rag1qcu28ao1_500_large

Avslutning imorrn bitcheees

Imorrn är sista dagen i skolan för det här året! Fan va niiice! Har varit stressad hela veckan. Så mycket julklappar att köpas! Men nu har jag bara en kvar jag ska köpa. Blir nog på Torsdag jag gör det. Sista chansen! 

Idag var jag och Emma i TC iaf och skulle leta efter klänningar. Vi båda hittade två snygga hehe. Visar bild seeen. Nu måste jag gå och lägga mig eftersom jag ska upp en halvtimme tidigare än jag brukar imorgon för att ge min grannes katter mat. Jobbigt men jag får moneeeyyy. 

Godnatt nu aliens. <3

Mode fotograf

Åhh jag vill verkligen bli mode fotograf! Jag hittade en sida som man kunde hitta sommarjobb så jag tänkte, varför inte :) Men så kom det upp vanliga heltids jobb istället! Och då sökte ett företag en modefotograf på deltidsjobb! Men jag är ju för ung för att ha det jobbet för man behövde ha några års erfarenhet haha aja när jag har gått ut gymnasiet då kommer jag England!! :D <33




Mange bjuder



Haha åh! Älskaaaa.

Lucia imorgon

Ska vara i skolan kl 07.45 imorgon så Emma och jag får ses extra tidigt, därför ska jag nog gå och lägga mig nu. Har varit lite dålig på att blogga men ska börja på allvar nu haha.

Idag kollade jag och Jenny på Dr Martens! Tyvärr så var de svarta i min storlek utsålda och kommer inte förens några veckor! :( Men jag kan nog vänta. När man väntar på nåt gott väntar man aldrig för länge! Så poetisk jag är, visst? 

Anyway, gotnatt nu alla!

Varför gör du så här mot mig?!?!

Varför gör du så här mot mig? Jag måste plugga, jag har prov i morgon...
Min data står på mitt skrivbord och viskar åt mig att komma, jag kan inte stå emot jag måste logga in! :D Yay tänker jag nu Fuck tänker jag imorgon :( Men Åhh det är så spännande på Gossip Girl haha :D Jag kan plugga lite ikväll innan jag lägger mig ;)


Blekt håret

Japp nu har jag äntligen blekt håret :) Haha det blev väl helt okej bara det att jag har 7 gånger kvar att bleka innan jag är nöjd hehe ^^



Lite blekt i hårbotten bara lol

Ont i halsen!

Har ont i halsen, uscchhh! Behöver halstabletter. Nu ska jag se på film tror jag. Vi hörs senare!
Poss!

Panini

Idag var jag med Alexandra och åt lunch på Panini :) det var jätte gott men jag fick dubbelt upp av dressing bröd och smör haha :) Sen blev det hem till Alice, vi kollade på Gossip Girl haha No lifers! ;) Åhh jag älskar Chuck haha ^^ <33 ;)




Idol igår!

Tjenare! Var ju på Idol finalen igår med Julia och Jenny!
Det var kul, och Amanda vann, precis som jag ville. Det var kul under pausen också för då kunde man spela ett dansspel på Xbox, Jenny och Julia dansade inför alla och jag filmade haha. 

Sen när det var slut träffade vi EpicFaiil, bloggerskan ni vet? Hon var precis lika söt och trevlig som i bloggen! :)
Idag ska jag träffa Emma och Julia, vi ska fixa lite saker som är superhemliga. Hehehehe.


Åh är jättesugen på att ta ner julgranen och börja klä den! Vi brukar göra det vid Lucia
ungefär. Snart så! :D
Candycane__by_blair96-d4io0k2_large

Stan igår

Var på stan med Alice Jenny och Ebba igår :D Det var jätte kul att träffa lite folk även om jag bara var hemma i två dagar! Jag har nu köpt julklappar nästan alla :) Men vad ska jag köpa till Jenny? Hon är så svår.. :) Ska julhandla på lördag också :D Med mamma och syskon. Det ska blöi mysigt :3

Haha vi såg Martin Timell så jag tog en bild på han lol ;)

Gossip Girl

Har börat titta på Gossip Girl. Haha Alice hade ju rätt det är jätte bra :) Men jag gillar inte Chuck han är för elak lol :) har dock bara sett ett avsnitt men det är redan bra :) Åhh just idag är det vampire diaries! :D Veckorna går så fort så det gör inget att det är en veckas mellanrum. Jag ska även bleka håret idag eller i helgen. Jag hoppas att det blir bra då jag tänker testa ett nytt märke ;)


Inspiration #4

Tumblr_lvsmdwnikl1qm22v5o1_500_large


Tumblr_lqc2v7hrii1qcrks9o1_500_large


262046_224442060924009_224388840929331_769646_6950182_n_large


Tumblr_lnlx3estob1qf4e9io1_1280_large


Tumblr_lvt3m3nfdz1qitqtto1_500_large


Tumblr_lkwr44ywnu1qzyd2oo1_500_large


Mane2_large


Tumblr_lon7clwcoc1qfac4io1_500_large

Stan

idag skall jag till stan med alice och jenny (jag vet inte om nån annan ska med) Men det ska bli kul. Jag hatar att sitta hemma och tråka... Aja på måndag kommer jag i allafall till skolan Jippi!!... 


Snööeeee

Yay såg att det snöat lite inatt! Och i helgen ska det tydligen snöa massor! Älskar snön när det är Juletider, annars tycker jag inte om den. Så efter Januari kan den försvinna. Minns förut när jag var liten när jag Amanda och min brorsa Jimmy byggde snögrottor hela tiden. Jimmy tvingade oss att vara ute fast vi frös ihjäl! 

Aja, nu ska jag äta frukost och snart gå till skolan! Puss och kram bloggläsare vi ses ikväll!


God Morgon

Ska vara hemma idag också men jag mår mycket bättre... Så jag kan fortfarande följa med och julhandla men ingen svarar på mina sms :( Aja ska till tandläkaren idag igen =S Det är så tråkigt. Jag såg Lejon Kungen igår haha den är så mysig :) Det var ju så länge sedan jag hade sett den. Jag hade blandat ihop dem lite jag vet att det finns 2 men finns det en tredje?

haha Jag älskar Timon och Pumba :3


True

Tumblr_liqi32ztxe1qadlzho1_500_large

Maaah

Hejhej! Har inte hänt nåt speciellt idag, vi hade NO-prov som gick gaaanska bra tror jag faktiskt! Hoppas det iallafall. Sen efter skolan gick jag, Ebba och Jenny hem till Jenny och såg på "En prinsessas dagbok"! Fast vi hann inte se hela. Men jag har faktiskt aldrig sett den tidigare! Även om den är typ en klassisk tjejfilm haha.

Åjuste min storebror ringde till mig och sa att han hade biljetter till Idol-finalen! 3 st så då fick jag och två kompisar gå, eftersom han inte är så intresserad av Idol. Jag har bjudit med Julia redan för jag vet hur mycket hon älskar Idol haha. Sen så ska jag fråga mina vänner imorgon om nån av dem vill hänga med. Även om jag inte brukar kolla på Idol så mycket är det alltid kul att gå, biljetterna var ju gratis nu också! So why not?



Skriva en låt?

Skulle egentligen spela upp min låt på musiken idag men jag var sjuk så jag missade det. Och nej jag var inte sjuk så att jag skulle missa det! Jag var sjuk på riktigt! Jag har en låt, den är lite konstig haha :) Jag tror inte den är så bra egentligen =S Jag har börjat lite på en ny, det var ju kul att skriva egna låtar :D Jag får hoppas att han gillar min låt! :) Musikläraren asså.. :)

Gammal bild på mig ;)

Tandläkaren

Jag kom nyss hem från Tandläkaren! Gissa om ag inte är glad :( Jag hade ett pytte litet hål! :O Första gången, gör det ont att laga? hppas inte det... haha hon bara:

Det ser ut som om du har ett litet hål!

Jag bara: Oh No

hon ba: Oh Yes

Jag ba: Oh No

Haha ;) Men jag ska gå och laga det klockan 12 idag. Skönt att få en tid samma dag :) Wilma hade ett hål hon fick liksom vänta i flera veckor xD Mejag stannar hemma idag, jag har värsta huvudvärken =S Har haft det tre dagar i rad nu.... Så mamma tyckte att jag skulle stanna hemma och vila. Men mycket vila det blir när man ska tänka på att man ska ha värsta borren i munnen om några timmar! =S

Lite bilder från igår när vi v på grå munken och fika lite ;)


Don´t look at my face! ;) lol


Min macka jag åt :3 jätte stor va den hehe

NO MOAR DRAMAH

Tumblr_lub6sxos3w1r0yfxao1_500_large

Ring ring..

Jag och Alice har bestämt våra nyårslöften nu! :D OMG jag älskar mitt jag hoppas verkligen att den går i uppfyllelse! <33333333 Kan ju bara säga att det har något med en telefon och en "kändis" att göra ^^


This is england

Så himla grym film!
Kan se den hur många gånger som helst!


Öppet Hus

Idag ska jag och Alice gå på öppet hus i Nacka, Media Gymnasiet. Så jag kommer hem senare... Jag kommer hem så sent  nu förtiden, det är inte så bra när man har ett prov dagen efter. Jag måste verkligen plugga! Jag får göra det lite mer idag då och så får vi väl se hur det går (: Positiva tankar är alltid bäst! :D

Savior - Black Veil Brides


Rusted From The Rain


Te

Jag gick precis upp från min varma gosiga säng.... Åhh jag vill tillbaka dit! <3 Det är så kallt hät uppe, men jag har i allafall en kopp TE <3 :3 Jag älskar te, man kan verkligen känna värmen i magen när man sväljer det ^^ Mums, Fast det är godast om vattnet kokar! ^^

Det är en gammal bilpd på mig! Har ingen ny men jag fixar en idag :)


Längtar till friday fridaay

På fredag ska jag köpa Dr Martens! Jippiiii! Har velat ha dom så länge nu.
Då ska jag och vännerna köpa massa julklappar också.

Det blir nice! Vill köpa en halsduk och vantar också, gärna en färgglad eftersom annars kommer jag bara ha svarta ytterkläder och det kommer se ganska tråkigt ut. Det är så bra att det äntligen börjar bli vinter! Det snöade ju lite igår kväll och idag. Så mysigt! 


Hemma från gitarren

Jag kom precis hem från gitarren :D Det är kul men jag kan ju liksom det mesta vi "lär oss" så det är ju inte direkt svårt. Läraren säger att man inte ska börja med för svårt och att det kommer bli svårare och svårare. Så jag får väl bara floda med och så, för kul är det ju fortfarande :D

Lite bilder, Det var ju snö på marken idag! How awesome is that? :D

Gick hem till Jenny efter skolan, vi gjorde chi-te (stavning?) Jätte gott och juligt ^^ så kollade vi på Pretty Woman :P


Natten är så fin ^^ (fast det var ju inte natt, men ändå :3)


Ahaha

309616_10150331744649630_789249629_7913965_1506214404_n_large

Ge mig!

- Från Weekday

Chokladmousse kladdkaka

Jag och Wilma gjorde ihop ett litet eget recept i lördags :) Vi gjorde först en kladdkaka sen gjorde vi en chokladmouse. Sen lade vi chokladmoussen över kladdkakan och så blev det en chokladmoussekladdkaka :D Bra va? Jag rekommenderar att ni gör det, för det vart jätte gott!


Han är för underbar!

Så sööööt jag dör

God morgon eller?

Ond morgon? Eller är det töntigt att säga det? :O Jag måste verkligen sluta snooza! Gjorde det i över en timme idag.... Så nu har jag bara 25 minuter på mig att göra mig i ordning :O För jag vill se julkalendern hehe ;) men den är ju mycket bättre än förra året! Det måste man ju erkänna (:


GG

Jag älskar Gossip Girl! En av mina favoritserier!
Rekommenderar verkligen att kolla på den. Är på säsong 3 nu, kan inte sluta kolla! Är nästan lika besatt som jag var med Prison Break, fast bara nästan. Men Gossip Girl är jävligt kul faktiskt, det är en typisk tjejserie men den är väldigt bra faktiskt för att vara en sån!
För innerst inne älskar vi alla drama!

Image_hook_large

Och Nate är så söt, Chuck med! 



Tok Tok Screamo cover! ;)

Who Is Me har ju gjort en screamo cover! :D Hur awesome är inte det?!?! Jag själv tycker att den är mycket bättre än orginalet :) Men det är ju upp till er att ta reda på vad ni tycker eftersom ni borde lyssna och kommentera vilken av dem som är bäst? :) Keshas eller Who Is Me´s? 

 

Nu är det jul här i vårt hus...

Nu är det äntligen jul igen! :D Jag älskar julen verkligen! Det är en av mina favorit högtider! ^^ Så nu igår satte  vi upp julgranen! :D Awesome awesome awesome lol den blev ätte fin ;)

visst blev den fin? (fan vilken lite bild då :@)


Ebba är kär

Haha det går inte en dag utan att Ebba tjatar om One Direction, och Liam Payne!
Hon är galen. Så snygg är han inte..?



This is my december


Nu e vi tillbaka! :D

Nu ska vi börja blogga aktivt igen :D Därför som en lite skojsigare start så bjuder vi på lite roliga bilder :D Osereiösa eller är vi allvarliga?!?! :O That´s the question yes or no :D ;)
Hehe som sagt så bjuder vi på dem! :O

RSS 2.0