< Till bloggens startsida

Födelsedag! :D

Idag är det min födelsedag! Jag har världens bästa föräldrar! <3 Jag fick en data, min andra var sönder så jag har suttit på pappas hela tiden. Han tröttnade väl lite haha <3 Nej men jag har fått jätte många jätte fina saker ^^ Jag gillar min dator hihi ^^
 
 

Hemma...

Jag blev hemma idag, bara för att jag hade en sån jävla huvudvärk :( Hade den igår också, det är typ migrän... Men jag mår bättre nu så jag kan gå till skolan i morgon :D Haha längtar faktiskt. Jag fyller år i morgon också hehe :D Idag har jag i allafall bara tagit det lugnt och det var skönt att vara hemma ensam för en gångs skull :) Så börjar klockan 08:10 i morgon.... Tidigt....  :)

Så braaaaa...

Ålskar detta band nu!! Dem e så jävla bra :DDDD Älskar att hitta nya band, även om dem inte är ny nya..
 
 

FREDAG!

Idag är det fredag men det känns inte så jätte speciellt. Har haft så kul i skolan de senaste dagarna så ser fram emot måndag lite asså haha :) Har bestämt mig för att ändra min hårfärg lite ganska snart också... igen :) Lägger upp en bild när jag har gjort det men kan dröja ett litet tag dock.
 
JAG ÅT CHOKLAD IDAG PÅ FÖRSTA GÅNGEN  PÅ 2 MÅNADER!! haha :D
 

Ny skola å sånt

Heeeeejj!
Sorry att jag inte har skrivit någonting men jag har varit så jääävla trött hela dagarna den här veckan. Jag har förresten börjat på världens bästa skola, Kulturama! Det är så härligt och mysigt att gå där. Rekommenderar den verkligen till de som ska börja i Gymnasium sen.
Skriver mer ikväll!


Här får ni en oseriös bild på mig och Emma!


Fystest och grejer...

Måste gå om 10 minuter så gör ett litet snabbt inlägg :) Idag så har vi fystest på gympan och så ska vi till skolsyster och kolla lite grejer :/ Jag vet inte vad det kommer vara för tester så det ska bli intressant, ska bli kul att träffa alla igen i allafall :))
 
Jag idag :)

Riktiga döda kroppar på Tomtits...

Nu har det kommit en sjuk utställning till tomtits, dem har nämligen ställt ut riktiga döda kroppar!! Människor har donerat sina kroppar så att  dem kan använda dem i sin utställning som har visats på olika ställen i världen
 
 "Utställningen visar hela, riktiga kroppar och 200 organ. Här finns en mängd fakta om hur kroppen fungerar och om vår hälsa. Appar för både vuxna och unga, ett särskilt material för barn, samt studiematerial för skolor ger ännu mer kunskap och underlag för samtal."
 
Det som är en del av det sjuka är att dem har tagit bort skinnet på kropparna så att man ska kunna se musklerna =S Jag ska gå på den här utställningen på lördag, jag kommer förmodligen att ändra mig när jag kommer dit men jag undrar ändå hur det ser ut. Här finns mer information :) ----> http://www.tomtit.se/experiment/Body-Worlds/
 
bilderna är tagna på google men så här kommer människorna att se ut.. :(

Dålig Uppdatering..

Sorry för den ganska så dåliga uppdateringen :( Jag var as trött när jag kom hem i morgon så jag orkade inte skriva något inlägg :/ I allafall så har jag ju träffat min nya klass, alla verkar snälla och trevliga :) Första var alla jätte tysta men nu har alla börjat pratat med varanndra :)
 
Jag går typ i två olika klasser :O Först går jag i ES12C när jag har media ämnerna men sen går jag i ES123 när jag har kärnämnerna, med helt andra personer :O Nej men det blir kul för då lär man känna fler tror jag :) I allafall så tog vi id korts bild idag och i morgon så blire hälso kontroll -.- Hoppas ni gillar era klasser nya som gamla :)
P.s Min skola är jätte stor, jag hittar inte :OO :D

Ny skola nu klass :)

Idag var första dagen i gymnasiet :) Jag träffade min nya klass :) Bara två killar haha nej men dem verkade snälla :) Vi fick ett schema för tisdag och onsdag :) Det gick väldigt fort vi hade bara upprop och så pratade läraren lite :) Tror vi kommer få en rund tur i morgon, annars kommer jag aldrig hitta haha :D
kommer fixa nya bilder snaaaart :)

Ny skola...

Vaknade för ett litet tag sedan och insåg att idag börjar jag gymnasiet :D Wihoo :3 Har typ längtat as länge :) Jag börjar klockan två så jag har lång tid på mig i allafall :) Har laddat ner lite ny musik som jag kan lyssna på på vägen dit hehe :) Fett skönt att jag ska möta ebba innan i allafall :)
tar nyare bilder snart! :)

Kan det bli morgon?

Längtar massa tills i morgon haha :) Jag vill träffa "min klass" se hur skolan ser ut (såg inte allt för mycket på öppet hus...) :) Jag längtar till och med lite till själva skolan börjar! Haha men jag vet att jag kommer bli trött och sånt på skolan när det har gått ett tag ändå :) När börjar ni skolan?? :)  

Fixaaaaaa....

Kom precis hem :) Nu måste jag fixa mig, ska färga utväxten och det som har blivit solblekt av mitt hår. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra :) Haha   LÄS DETTA!! Om du kan logga in på FB så gör det måste berätta en sak!!! D:

 


Tidig morgon....

God Morgon alla :) Klockan är 09:45 vilket är hyfsat tidigt för mig eftersom jag har sovit så länge hela lovet. Jävligt skönt att jag börjar kl: 14:00 i morgon :) Är lite nervös men det kommer nog gå bra :D Jag gick upp så här tidigt eftersom att jag pappa och Alex ska åka och titta på min nya skola :) Jag vet inte om man ska göra så, men pappa ville det :)

Update från London

Hej kära vänner! Ville bara säga att jag har det jättebra här i London! Älskar den här staden! Här har ni en bild också, det är utanför vårt fönster där vi bor! Vi bor asnära Oxfordstreet så det är jäääävligt bra! Puss å kraaam.


Lugn Lördag..

Händer absolut ingenting i kväll.  För mig blir det att gå och köpa ben & Jerrys och kolla Grey's Anatomy :) Det här kommer bli den sista lugna helgen på ett ganska långt tag. Nästa helg är det Zombie Walk! Ska gå med Alice Julia och Paul tror jag :) Kanske nån mer följer med? Då kommer det komma massa bilder och kanske ett video inlägg?
Sedan ska jag Alice och Julia ha ett "Tea Party" ^^ Så tre veckor :/ Men det kommer säkert komma upp något mer senare :) Hoppas det i allafall :D Vad ska ni göra i kväll?? :))

lite mer än vanligt?

Idag åkte jag och shoppade lite :) Jag har sjukt mycket kläder men jag har ändå inget att ha på mig? Så sjukt jävla ironiskt... Har inga bilder men jag köpte 2 tröjor, ett par jeans, och en tjocktröja :) Hittar bara långärmade som jag gillar nu, förut hittade jag aldrig långärmade men nu hit´tar jag dem hela tiden! :) Det är ju bra att ha till hösten och sånt men jag vill ha kortärmade nu jue! :(
Jag idag :)
 
 
 

Då börjar vi igen...

Då börjar vi blogga igen :) Alice reser till London i morgon så det blir jag som sköter bloggandet mest för tillfället :) Jag har blivit HELT BESATT av denna låt -------> http://www.youtube.com/watch?v=cyOqIKGbYkg Han har sån underbar röst och har låter INTE som en tjej. Kommentera om ni tycker det!
 

long time no see

vet inte om det är så det heter? Hej i alla fall!! Det var riktigt länge sedan :) Jag ville bara berätta att jag och Alice hade tänkt att börja  blogga igen när skolan börjar. Vi kommer börja på gymnasium så vi kommer få olika saker att skriva om så det kommer bli mycket roligare för er läsare :) <3 Jag hoppas ni mår bra :)

RSS 2.0