< Till bloggens startsida

ZeldaaaaaHAHA! Jag älskar den här låten! Känner att jag lägger in väldigt mycket youtube-videos.. Men JAJA. Kolla nu.

What a shame, the poor groom's bride is a whore.


Ge mig kånken!Vill haaaaaa!

ALOEEH!

Idag så kom det massor av gamla elever till vår skola och pratade om sina gymnasium!
Det var nice, har inte riktigt tänkt på vart jag vill gå sen men nu fick jag upp några bra förslag! Bland annat en engelsk skola på södermalm där det bl.a var som elevhem (Som Hogwarts HAHA, ni vet gryffindor, slytherin etc.) Plus massa annat nice. Men jag vill iaf gå något som är inriktat på nåt estitiskt. Jag skulle aldrig passa i att gå typ Natur. Neveeeer! Även om man får massa jobb genom det. Men fan va svårt det är att välja!

Imorrn drar jag och Emma på Breaking Dawn premiären efter skolan. Vi får springa för att hinna, men det är det värt. Vi hade egentligen velat på de där twilight eventet då alla filmer går inklusive den sista. Fast det höll på för sent, tills kl 2 på natten! Uffffffff.


Jag just nu ;PPPppppPPPpp


fuleee

I bleed it out, digging deeper just to throw it awayKommer aldrig sluta älska den här låten!
Jag minns när den var ny och jag såg den på MTV! Den är så braaaa. 
Jag hoppas verkligen de kommer till Sverige snart igen. Förra gången var awesome!
The awkward moment when..


Nejmen tjenare

Var ju ett tag sen?
Har hänt en hel del kan jag säga! Har hela den här veckan praoat på Subway i Solna centrum. Det har varit nice! Sen så har jag hängt runt lite med mina snygga vänner! Kom nyss hem från att ha varit med Emma och Julia ett tag. Längesen det var vi tre så det var kul att ses! Efter PRAO'en idag så gick jag och Ebba till Götgatsbacken för att överraska Emma och Jenny som var där på ett Café och praoade, haha vi hade planerat det hela veckan och de hade ingen aning om det! 

Både jag och Emma ska börja blogga på riktigt snart igen, inom nån vecka tror jag. Vi har säkert tappat alla våra läsare nu haha, men vi kommer snart tillbaks! Vi ska börja fixa med vår nya header snart med. Ta lite bilder och sånt. Ciaooo så länge!

HAHA Ebba utklädd till en Subway-macka!
Vi fick göra reklam för dem genom att en av oss skulle gå utklädd såhär. Erkänn att hon var jävligt snygg i dräkten?


RSS 2.0