< Till bloggens startsida

Saknar mina vänner!

Hejhej bloggen. Är fortfarande sjuk och så.
Inte kul alltså! Har haft ont i halsen hela helgen, knarkar värktabletter och halstabletter hela tiden! Inget har funkat tills nu så funkade faktiskt några sådär halvgoda halstabletter. Yaaay! Fortfarande inte helt bra though. Men åh jag blir galen, har suttit hemma helt isolerad hela helgen. Åh gud jag saknar mina vänner! Det är i såna här tillfällen man verkligen inser hur beroende man är av dem. Hoppas jag blir frisk imorrn! Ska gå och lägga mig tidigt idag. 

Förlåt för att jag inte skrivit innan men mitt tangentbord har krånglat mycket, men nu funkar det nog som vanligt igen.

Ha en fortsatt trevlig måndag nu alla läsare (om ni finns kvar!) Adiooooos.

NÄE alltså fan

HAR SÅ JÄVLA ONT I HALSEN! SKA DÖ NU.
Gaaaaaaaaaaaaaaaaah! Varför fan ska jag bli sjuk på höstlovet? FML.

Snygga klassen


Kungafamiljen! :D

Haha jag älskar de här :D Det är så himla roligt ju :3 Madeleine (stavning?) är fan roligast sen Vickan lol xD Kan inte sluta titta :) 






Hahaha

Emma och jag blev jagade av jesustanten idag.
Vi dooooooooooooooog av garv! Hahahaha herregud.


- bild från google -

Bring me to life

Tumblr_lsppwgl3mt1qmu1uao1_400_large

Inspiration #3

5_large

252771_2133163092765_1356681729_32609721_1203774_n_large

Tumblr_lslffqr25f1r2puwko1_500_large

Tumblr_lsqriaj0id1qc144qo1_500_large

Eu+tenho+varios+olhares%25252c+cada+um+com+seu+significado._large

Tumblr_leb8gsqr911qbxnpzo1_500_large

319259_260333030678178_178444652200350_867925_1805178954_n_large

- weheartit

Inlägg från Ipad! :)

Jag testar att göra ett litet inlägg från pappas Ipad :D jag vill också ha en, det är ju typ exakt som rn data fast minder ;) den kostar ungefär runt fem tusen eller? Är det någon som vet? Jag kanske ska spara ihop till en :D jag ska sluta sälja expressen! Jag orkar inte det är för många som inte vill köpa lol! Kan man jobba som något annat och käna pengar? Jag vill ha pengar haha :) aja nu ska jag gå och göra något kul eftersom det är lördag ;)

Wooo!

Hejsan hejsan! Äntligen Fredag! Veckan gick fort som vanligt. Ikväll blir det bio med Emma och Julia dårå!
Längtaaaaaar. Ska träffa dem kvart i åtta, sen så drar vi mot Heron och käkar lite och sånt innan den börjar.

Håller på att göra mig iordning nu och lyssnar på Muse (har börjat gilla dem lite nu faktiskt!) 

Gryyyyym låt!

Tyler Lautner - Abduction

Vill se den här filmen! Den verkar jätte spännande! :D Eller hur?


Fredag! :D

Godmorgon allesammans! ;) I dag som alle vet så är det fredag :D Jag e på toppen humör för att vet ni vad?!?!?     Det är Fredag! :D

Så vad ska man göra dennqa fredag då? Jo, idag blire bio med Alice och Julia :D Vi ska typ se Final Destination 5. Det är förhoppningsvis bra. De andra filmerna var ju det, men ettan och tvåan är bäst! ;) Jag har pengar nu också så idag ska jag köpa en foundation! Jag har gått utani en heeeel vecka nämligen, jag gillar inte det lol :) MEn jag skulle ju inte dö av det om jag aldrig någonsin skulle få det men liksom, ja ni fattar ;)

Här är trailern, men jag tänker inte se den! Jag vill bli helt överaskad! :D hehe <3



Okej.... jag kanske såg den -.- hehe

I'm not insaaaaaane



Godnatt nu bloggen!

Final destination

Blir troligen denna film imorrn med mina kära gullvänner Emma & Julia!
Om det funkar för alla att se då.
Längtaaaaaaaaaaaaaaar!


Hejsan alla

Nu e ja o Alice här igen ;) Vi sitter i datasalen lite med klassen på engelskan så vi gör ett litet snabbt blogg inlägg!
Jag vill bara meddela att jag kommer att göra fler blogginlägg och bli mer aktiv om några dagar! /Emma
 
Hej /Alice ;)

Han e så himla bra på gitar asså?!?! :O :D


Färdig för dagen

Uff vilken jobbig dag! Har försökt plugga asmycket! Fast har massa kvar såklart, men aa. Nu ska jag bara läsa ut Hungergames sen så är jag färdiiig! Åh imorgon är det bästa skoldagen, då har vi skönast lektioner. Sorry för att jag uppdaterar så dåligt nowdays men jag har så jäkla mycket skolarbete. Vi ses imorrn käraste!


PUSS

Sweet Child O' Mine


Gahhhhhh

Gud vad jag hatar känslan av att ha mycket kläder men ändå aldrig hittar nåt att ha på sig! Uff. Har bestämt mig att jag ska storrensa ut asmycket kläder jag aldrig använder och sen så måste jag införskaffa nytt! Speciellt varma tröjor, har ju bara t-shirts hemma! Det här går inteee! Kommer frysa ihjäl i vinter. 

Ska snart dra mot skolan, har bild som första lektion! Jippiiii!

Misery

12896586951950_large

omprov..... eller?

Jag har precis varit på omrpovs tid. Jag hade godkänt på provet innan men jag hade ännu inte hunnit göra b delen så jag valde att göra omprov för då kunde jag få en chans att få lite högre betyg istället :) jag in nån bild från idag senare när jag kommer hem då :) först ska jag på gitarr lektion med jenny :D jag längtar det är as roligt ju haha :) och så måste jag hitta prao också! Viktigt viktigt -.- Satt i typ tre timmar (for real) och plugga so igår mahaha va duktig man kan vara ;) kan inte lägga upp en bild för det är ju ett mobil inlägg jag gör :P

Sushi

Åt sushi idag! Bästa maten!

Underdog



älska älska älska

Dör

Tjenare tjenare bloggen! Jenny ville att jag skulle blogga. Men vet inte vad jag ska skriva? Sitter och har tråkigt här för mig själv haha. Jag spelar Robot Unicorn Attack! Hurray! Och lite annat sådär nördigt. Ska nog gå och sova snart, skriver mer imorgon! Måste läsa "No och jag" boken nu också. Är så trött! Varför ska det redan vara Måndag imorgon. Snyyyyyyyyyyyyfft. 

Aja godnatt läsare kära!

Ja e tillbaka ;)

hej alla läsare! Som ni kanske har märkt så har jag (Emma) inte skrivit ett blogg inlägg på ganska länge. Orsaken till det är att jag har varit ovanligt trött. Jag har typ kommit hem efter skolan och gått och lagt mig och sovit och sedan sovit hela natten också. Sedan har jag haft prov och läxor. Jag vet att det låter som en urusel ursäkt men det är den jag har :) Jag skriver mer i morgon :)

Jahapp

Hejhej! Blev ingen bio igår, den gick försent. Uhh. Så nästa vecka kanske, eller nåt. Vi får seeee. Nu så ska jag snart gå ut med Safira, och sen så ska jag kolla lite på hemkunskaps läxan, och träna lite matte kanske. Ska göra endel av matteprovet på tisdag eftersom jag inte hann göra den delen när vi hade prov. Är så trött orkar inte skriva mer nu, men skriver sen!

So rescue me

1418993075_5_2u18_large

Trööööött

Är sjukt trött och jag borde verkligen sova nu! Ska träffa Emma och Jenny imorrn. Vi ska hyra film och så, och sen på kvällen blir det förhoppningsvis The Three Musketeers med Nemo! Weee.
Godnatt! Ses imorrn.

Tjenare tjenare

Har precis klätt på mig och så, och ska snart dra iväg till skolan. Men jag är ändå glad för det är Fredag! Aja ska väl sminka mig och sånt nu då. Pappas kompis är här nu redan också! Han kommer alltid såhär tidigt på morgonen haha. 

Ses senare dårå! Baiiii.

Godnatt kära bloggen!

Ska sova nu då! Såg nyss på 500 days of Summer och jag dog lite smått.
Gud vilken fin film! Inte alls som alla andra amerikanska kärleksfilmer! Och huvudpersonen var så söt! Ååh. Imorgon är det Fredag också, allt blir ju bra! Veckorna går så himla fort var det inte Måndag igår? Friday, friday! Haha nejmen nu ska jag sova som sagt. Hoppas vi inte hade någon läxa tills imorgon. Hmm.

Ojoj, gammal bild har vi här nere! Faktiskt från förra höstlovet när jag Emma, Ebba och Jenny var på Ebbas landställe. Hoppas vi kan åka dit igen!

Barbie eller?

Såg den här på Audrey Kitching's facebooksida, så fin! Önskar jag hade en sån när jag var liten.
Lite tråkigt med de vanliga! Jag menar, varför ska alltid Barbie-dockor ha långt blondt hår stort vitt leende osv osv. Gaah! Trött på det vanliga. Ge mig det här!


hardcore barbie haha
Pink Hair Tattoed Barbie photo 1
Pink Hair Tattoed Barbie photo 2

Hm

Tumblr_lpvp4xjkkl1qm34w4o1_500_large

This Suffering


-

Tumblr_lskxnpghrw1qc51o2o1_500_large

Tja alltså

Har pluggat nu ett tag.. typ.
Och nu ska jag se någon film! Vet inte vilken än men ska se vad jag har. Orkar inte läsa mer NO nu. Gaaah. Fan, på tal om att läsa.. måste läsa hunger games färdigt. Sen No och jag. Uuuh, hinner ju aldrig läsa böckerna jag har hemma.
random bild!

Pretty please?

...ge mig mat?

Fssss

Sitter hemma nu och överför lite bilder till datorn! Ska snart se på film eller nåt, imorrn är det orientering </3. Uuusch. Sen så har jag pluggat lite NO, gick sådär kan jag väl säga. However orkar inte skriva mer nu! Skriver senare.
Lateeeeeer, snart kommer lite bilder!

Ciao

Är jävligt trött så jag ska nog gå och sova nu! Och så alla ni läsare vet så kommer inte Emma skriva på bloggen på ett tag av några skäl! Men hon kommer snart tillbaka, det lovar jag! Sålänge får jag försöka uppdatera så mycket som möjligt.

Åh btw jag älskar hösten! Så fin årstid. Älskar färgerna, måste fan ut och fota snart! Helgen kanske. Hmmm. Innan det är försent. Förra året började det ju snöa redan i slutet av oktober! Även om jag längtar lite till vintern så vill jag fortfarande att det ska vara höst nu ett tag. Sen kan det börja snöa i December hehe. 

Aja. Godnatt nu läsare!

-random från google-

Ut med hunden

Ska ut med grannhunden nu! Har precis lagt över massa ny musik på mp3:n, wihoo! När jag kommer hem ska jag se på Gossip Girl!
Trevlig kväll bloggläsare!

Inspiration II

Tumblr_lmwgorqsou1qhfnbyo1_500_large
Tumblr_lqtef1uufa1qd6wrco1_500_large
292047_197478490324163_100001860404932_470018_1981935462_n_large
31207416_large
Tumblr_lroj5xf8ri1qm7oxeo1_500_large
Tumblr_lrzyjbtphr1r0q56fo1_500_large
Tumblr_lq0ufzkyvp1qj3noeo1_500_large
Källa: weheartit.com

Go'natt

Godnatt bloggen!

Harry Potter

Jag fick nog och laddade ner Harry Potter and the deathly hallows del två! Har inte kollat på den en, men kvalitén är inte den bästa men faktiskt bättre än vad jag trodde. Ska se den imorrn kanske, hinner inte nu. Nu ska jag kolla lite på NO:n sen så ska jag nog gå och lägga mig. :)

Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2

Tråkritar

Ritar lite i Paint Tool SAI! Har inget annat för mig, chattar med några smurfar på msn också. Tralalala.


blue hair bambambam

Damdamdam

Hejhej bloggen!
Idag så åkte jag och Julia till IKEA, fast vi var inte där så länge utan vi bestämde oss för att gå till Heron City och se någon film. Vi ville se "The three musketeers" (om den nu heter så?) Fast vi hade inte råd. SNYFT! Så vi får väl se den nån annan gång. 

Vet inte vad jag gör nu. Spelade precis lite The sims men nu ska jag väl göra det vanliga (kolla på Prison Break alltså) innan jag går och lägger mig.

Cya!
Oh btw GE MIG DR MARTENS!!!


typ såna vill jag ha. Ååååh.

Fallen Leaves


IKEA

Ska dra till IKEA snart med Julia! Vetefan vad vi ska göra där, kolla på fina saker! Hihi. Sen så åker vi väl nån annanstans! Har inte ens klätt på mig, sminkat mig eller någonting! Och vi skulle egentligen ses kl 1 men när jag och Julia säger en viss tid så brukar det oftast ändå bli en halvtimme senare haha. 



RSS 2.0