< Till bloggens startsida

Julia idag!

Idag var jag med Julia! Vi började med att gå till Långbroparken och tog med en filt och varsitt skissblock. Så ritade vi upp lite karaktärer och idéer till vårt lilla project! Hehehe.. Sen gick vi hem och spelade The Sims! Lol forever nerds!

Imorrn ska vi ha picknick! Det blir niiice! Ska försöka lägga mig i tid inatt också. Har helt klart vänt om på dygnet, var uppe till 5-6 på morgonen idag! Inte bra inte bra inte bra Alice.
Btw så var "The Back Up Plan" dålig! Orkade inte ens se färdigt den, typ dog av tråkhet. Så typiskt amerikansk film. Man kan ju redan förutse vad som kommer hända i filmen innan man ens sett den.
J
ag brukar alltid räkna med att det först är en människa som har det hyffsat bra, som sedan träffar en annan person som den inte gillar så mycket ibörjan och sen blir de kära. Och senare i filmen så uppstår ett stort problem och antingen så dör nån person nästan eller så gör någon slut osv.. SEN i slutet blir allt så lyckligt <3<3<3.

Pfsfsgdhshl! HATAR SÅNT! Vill ha oväntade galna slut och nya saker som händer som man inte sett några tusen gånger! Den är såna filmer som imponerar på mig! Inte vanliga dötråkiga amerikanska kärleks komedier!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0