< Till bloggens startsida

Lång dag

Den här dagen har kännts ganska lång, så jag är ganska trött nu och det är ändå bara tisdag. Men jag tror ändå att veckan kommer att bli ganska kort eftersom vi har håltimme i morn och ska på bio med klassen på torsdag. Det känns lite konstigt att vi ska se en "riktig" film inte en typ fakta film eller så "The Hunger Games". Men det ska bli kul :) Är lite nervös för vi ska spela upp låtarna på musiken på torsdag =S Jag vill inte sänka mitt betyg för jag tror inte att min låt kommer bli bra :( Men man får hoppas på det bästa :)

Börjar nu!

Nu tänkte jag börja blogga lite igen. Jag har tagit en ganska lång blogg pause men det behövde jag kanske. Det ska bli kul att blogga igen hoppas bara att jag får något att skriva om! :) I går var jag med Alice och Ebba i stan. Det var den roligaste dagen på länge. Jag var nämligen sjuk hela veckan :( Men nu är jag frisk och jag ser faktiskt fram emot skolan på måndag, det ska bli kul att träffa lite folk :)
Jag köpte två par solglasögon och någon poff sak till håret :)

Exklusivt videoinlägg.. (HAHA)


Fekke hos Alice!

HAHAHAHAHA JULIA ÄLSKAR CASTLEVILLE! dööör.
Eran favvogästbloggare gästbloggar igen! Mhmhmmmm. Nu sitter Alice och Julia i sängen och pratar om roliga grejer (som att Julia aldrig ljög när hon var liten, hahahaa pallar inteee!) och jag sitter och dricker redbull och tumblr:ar ruunt.

RSS 2.0